Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy Buds Pro Hakkında Yeni Sızıntılar!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Haftalardır Güney koreli teknoloji şirketi Samsung’un yeni amiral gemisi serisi S21 ile birlikte piyasaya yeni kablosuz kulaklıklar sunmasını bekliyoruz. Samsung Galaxy Buds Pro olmasını beklediğimiz kablosuz kulaklıklar hakkında her geçen gün yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Yaklaşan Samsung Galaxy Buds Pro’nun Aktif Gürültü Önleme özelliğine sahip olacağını biliyoruz, ancak yeni gerçek kablosuz kulaklıkların diğer bazı yeni özellikleri sakladığı görülüyor.

Bunlar, aşağıdaki bulguları yayınlayan Redditor TheBone tarafından ortaya çıkarıldı:

İlk olarak, tabii ki, kulaklıklar hem Aktif Gürültü Önleme, yani nötr modu ve ardından dış gürültüyü artıracak bir ortam modunu destekleyecek. Cihazdaki Aktif Gürültü Engelleme özelliği piyasadaki bir çok cihazda görmediğimiz ama oldukça pratik bir özelliğe sahip, siz konuşurken devreye girecek ve konuşmayı bıraktığınızda otomatik olarak normale dönecek otomatik bir Ambient moduna sahiptir.

Artık, yalnızca OneUI’li Android 11 Samsung cihazında mevcut görünen ve kulaklıklardaki jiroskoplardan alınan verileri kullanan sesler için 3D ses de içeriyor. Uygulama ek olarak normal adı verilen ekstra bir ekolayzır modu içeriyor ve sonunda kulaklıkların dengesini ayarlayabilirsiniz.

Galaxy Buds Pro ne zaman tanıtılacak?

Genel olarak, yeni Samsung Galaxy Buds Pro, kulaklıklarınız 2 yaşından büyükse iyi bir güncelleme gibi görünüyor. 14 Ocak’ta duyurulması ve 29 Ocak 2021’de Samsung Galaxy S21 ile satışa çıkması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler