Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy C7 2017 Doğrulandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir süredir sızdırılan özellikleriyle ufak ufak varlığından haberdar eden Galaxy C7‘nin 2017 versiyonu, bugün Samsung’un Çin destek sayfasında kendine yer buldu. SM–C7100 model numarasına sahip olan yeni nesil Galaxy C7’nin özelliklerine ise henüz sitenin sayfasında değinilmedi, fakat telefonun öne çıkan özellikleri arasında çift kamera dikkat çekenlerden yalnızca biri. Ne zaman çıkacağı ile ilgili ise henüz basına sızdırılan kesin bir bilgi bulunmuyor, fakat Eylül ayında çıkması bekleniyor.

Galaxy C7

Gezen bilgilere göre yeni çıkacak Galaxy C7 modelinde çift kamera bulunacak. Söylentilere göre C7’de, 13 MP + 5 MP’lik dikey hizalı çift kamera kurulumu yer alacak. Kameraların hangi işlev için kullanılacağı şimdilik bilinmiyor, fakat bokeh efekti, daha iyi odaklama ve daha güzel fotoğraflar için kullanılacağı olası seçenekler arasında.

Bunun dışında önceden ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy C7 (2017) 5.5 inçlik bir Full HD ekrana, 8 MP ön kameraya ve 2.39 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli işlemciye sahip olacak. Cihazın ayrıca 3/4 GB RAM, 32/64 GB depolama olarak iki modele ayrıldığını belirtelim. Yeni C7 2017 bunlara ek olarak 2850 mAh pil ve Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi gibi dikkat çekici özelliklere sahip olacak.

Fiyat konusunda net bir şey söylemek henüz mümkün olmasa da, Samsung‘un fiyat politikası ve C serisi cihazların fiyatlarıyla beraber 2017 modellerinin fiyat oranlarına bakarak, tahmini olarak 499$, Türkiye’de ise 2000₺ civarlarında satılması bekleniyor. Beklenilenden daha uygun fiyatla çıkması durumunda cihazın satış patlaması yapacağını öngörmek pek de zor değil.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler