Cuma, Mart 29, 2024

Samsung, Galaxy Home Bixby Lansman Tarihini Sessizce Erteledi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy Home, bu yılın üçüncü çeyreği içerisinde de satışa sunulmadı. Bixby’nin güçlendirdiği akıllı hoparlörün en yeni lansman tarihi bir yıldan daha uzun bir süre önce duyurulmuştu. Samsung’un üçüncü mali çeyreği 30 Eylül itibari ile sona erdi.

Nisan 2019 başlarında Samsung CEO’su Hyun-suk Kim (şirketin tüketici elektroniği bölümünü yöneten kişi), The Korea Herald’a verdiği bir demeçte yılın ikinci yarısında lansman planladıklarını dile getirmişti. Samsung’un diğer yöneticilerine göre, bu lansman tarihi yaygın olarak üçüncü çeyreğinde başlayacağı anlamına geldiğinden ötürü çok fazla yorumlandı.

Ertelemeler, ertelemeler daha da çok ertelemeler…

Bu, ilk olarak Ağustos 2018’de duyurulan Galaxy Home’un başarısız olduğu bir çok lansman tarihlerinden sadece bir tanesi. Şubat ayında şirket hoparlöeri Nisan ayında piyasaya süreceğini söylemişti ancak daha sonrasında şirket 2019 yılının ilk yarısında piyasaya sürülmesini planladıklarını söylemişti.

Sevgili Samsung, Galaxy Home Mini isminde ikinci bir Galaxy Home hoparlörünü sessiz bir biçimde duyurduğunda ve Güney Kore’deki Galaxy akıllı telefon sahiplerini yeni akıllı hoparlörü beta testine davet ettiği zaman, Ağustos ayında durumda daha da karmaşık bir hale gelmişti. O zamanlar orijinal akıllı hoparlörüne referans vermemişti.

Samsung Galaxy Home’un şu anki durumu hakkında yorum yapmadı. Şirketten en son yapılan yorum Ağustos ayında gelmişti. Şirket o zamanlar “piyasaya sürülmeden önce Galaxy Home2u geliştirmeye devam edeceğiz ve yakında Galaxy hayranları ile daha fazla paylaşım yapmayı dört göz ile bekliyoruz” demişti.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler