Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Galaxy Jump, Bluetooth SIG Sertifikasını Aldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, Ocak ayı ortasında Galaxy A32 5G’yi piyasaya sürdü. Cihaz ilk olarak Almanya’da resmiyet kazandı. Bir buçuk ay sonra, telefonun 4G versiyonu Mart ayı başlarında Hindistan’da piyasaya çıktı. Şimdi, telefonun başka bir sürümü Bluetooth SIG tarafından onaylandı.

Samsung Galaxy Jump Bluetooth SIG Sertifikasini Aldi 1

SM-A326K model numaralı Samsung Galaxy A32‘nin yeni bir çeşidi, Bluetooth SIG tarafından onaylandı. Listeye göre, bu cihaz Galaxy Jump olarak resmiyet kazanıyor.

Samsung Galaxy Jump Bluetooth SIG Sertifikasini Aldi 2
Samsung Galaxy A32 5G

Dolayısıyla bu akıllı telefon, 2021 yılındaki alışılagelmiş Galaxy isimlerinden farklı bir markaya sahip Galaxy Quantum2 gibi, Jump‘da belirli bir bölgedeki bir operatöre özel olabilir.

Samsung Galaxy Jump Bluetooth SIG Sertifikasini Aldi 3
Samsung Galaxy A32 5G

Model numarasına göre Galaxy Jump 4G varyantı değil, yeniden markalanmış bir Galaxy A32 5G olabilir. Bu nedenle 6,5 inç HD + LCD panel, MediaTek Dimensity 720 SoC, 48 MP (geniş) + 8 MP (ultra geniş) + 5 MP (makro) + 2 MP (derinlik) dörtlü kamera kurulumu ve 13 MP selfie kamera gibi özellikler bekleyebiliriz. Bunların yanı sıra yana monte edilmiş parmak izi sensörü, One UI 3.0 (Android 11), 5.000 mAh pil ve 15W hızlı şarj da beklentiler arasında yer alıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler