Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy M30 Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, M ailesinin yeni üyesi M30 modelini bugün Hindistan’da düzenlediği lansman ile beraber tanıttı.

Samsung Galaxy M30 Teknik Özellikleri Ve Fiyatı

Birkaç gün önce Galax A50 ve A30 modelini tanıtan Samsung, bugün ise yeni akıllı telefonu M30’u düzenlediği lansmanla tanıttı. 2280×1080 piksel çözünürlüğünde 6.4 inç büyüklüğünde Super AMOLED bir ekranı üzerinde barındıran akıllı telefon ön tarafında su damlası adı verilen bir çentiğe sahip.

Gücünü Exynos 7904 yonga setinden alan cihaz,  4GB RAM / 64GB dahili depolama alanı ve 6GB RAM / 128GB dahili depolama alanına sahip olmak üzere iki farklı versiyonla piyasaya sürülecek olan modelin depolama alanı MicroSD kart desteği sayesinde arttırılabilecek.

Akıllı telefonun kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 13MP + 5MP + 5MP olmak üzere üçlü kamera kurulumuna ve ön tarafında ise 16MP çözünürlüğünde bir adet kameraya ev sahipliği yapıyor.

Başlıksız 1 1 1

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile beraber çıkacak olan cihaza 5000mAh kapasiteli bir batarya eşlik ediyor.

Siyah ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olan Galaxy M30’un fiyatlandırılmasına bakıldığında ise 4GB / 64GB dahili depolama alanına sahip versiyonu 210 dolar, 6GB / 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonu ise 250 dolar olarak firma tarafından belirlenmiş.

7 Mart tarihi itibariyle piyasaya giriş yapacak olan akıllı telefonun kısa bir süre içerisinde ülkemizde de piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler