Salı, Ekim 22, 2024

Yeni Kral Samsung Galaxy M54 Tanıtıldı! Özellikleri Nasıl?

Samsung Galaxy M54 akıllı telefon modelindeki sis perdesi de kalktı. Yeni akıllı telefon orta segment ile üst segment arasında bir yere konumlandı. Fiyat performans odağında da ilgi çekecek bir akıllı telefon olması beklenen yeni M54 için özelliklere bakalım.

Samsung Galaxy M54 Kullanıcılara Neler Sunuyor?

Yeni akıllı telefonda Samsung’un standartlaşan tasarımının kullandığını görüyoruz. Ön kısımda ekranın üzerine konumlandırılmış olan bir ön kamera alanı var. Bunun dışında genel çerçevesiz yapı yerini koruyor.

Arka kısımda da yine birçok modelde gördüğümüz ek kamera alanı içermeyen üst üste sıralı kameralar var. Dışa doğru çıkık olan lenslerin tasarımı bir hayli sevildi.

Samsung Galaxy M54

Teknik özellikler kısmında ise bizi direkt olarak Exynos 1380 işlemci karşılıyor. Samsung’un kendi işlemcisinde sunulan RAM miktarı ise 8 GB. Bu arada depolama alanının da 256 GB seviyesinde olduğunu ekleyelim.

Telefonun ekranında ise yine özelliklerin kısılmadığını görüyoruz. Samsung, bu modelde de Super AMOLED ekran ile karşımıza çıkmakta. 120 Hz yenileme hızı sunan ekranın 6.7 inçlik boyutu ve Full HD+ çözünürlük değeri de dikkat çeken diğer kısımlar.

BENZER:  POCO M6 Plus Teknik Özellikleri ve Fiyatı Gözüktü

Samsung Galaxy M54

Gelelim kameralara. Samsung orta segment bir model için iddialı kamera kurulumu ile geliyor. Ana kamera kısmında 108MP f/1.8 diyafram açıklığında kamerayı görüyoruz. Daha önce farklı markalar amiral gemilerinde bu kameralara yer vermişti. İkinci kamera 8 MP değerinde f/2.2 diyafram açıklığı sunuyor. Arkada yer alan son kamera ise 2 MP değerinde f/2.4 diyafram açıklık değerine sahip. Burada da 10x dijital zoom sunuluyor.

Telefonun ön kamerasında ise 32 MP değerinde f/2.2 diyafram açıklığında tek bir kamera var. OneUI 5.1 arayüz, IP67 sertifikası, WiFi 6 ve Bluetooth 5.3 desteği de Samsung Galaxy M54 modelinin öne çıkan diğer özellikleri. Telefon için fiyat ise şimdilik açıklanmış değil.

Samsung Galaxy M54 Teknik Özellikleri

  • Ekran: 6.7 inçlik FHD+ ekran, Super AMOLED+
  • İşlemci: Exynos 1380
  • Arka Kameralar: 108MP + 8 MP + 2 MP – 10x dijital zoom
  • Ön Kamera: 32 MP
  • RAM: 8 GB
  • Depolama: 256 GB
  • İşletim Sistemi: Android 13
  • Pil: 6000 mAh
  • Ağırlık:199 gram
  • Fiyat: Henüz belli değil.

YouTube video

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler