Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Galaxy Note 20 Fiyatları Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ucuza alabileceğimiz bir telefon kaldı mı? Sınıfı ne olursa olsun telefonlar artık çok pahalı. Böyle bir ortamda Galaxy Note 20 gibi üst seviye bir akıllı telefonu ucuza ya da nispeten uygun bir fiyata alacağımızı düşünmüyorduk.

Zaten fiyatlar yüksek olacak bunu kestirebiliyoruz ama yeni serinin fiyatları için sızan son bilgi, beklentileri de geçti. Bir önceki seri Galaxy Note 10’u aratacak rakamlar.

Galaxy Note 20 serisi satış fiyatları için ilk tahmin

Tech Mania isimli bir site, telefon fiyatları için ilk tahminleri açıkladı. Tahminlerin bazı sızıntılarla desteklendiğini de belirten siteye göre rakamlar biraz yüksek. Önce ABD fiyatlarına sonra Avrupa fiyatlarına bakalım.

Telefonlar için ABD Fiyatları

  • Note 20 – 1.199 dolar
  • Note 20 Ultra – 1.449 dolar

Galaxy Note 20

Telefonlar için Avrupa Fiyatları

  • Note 20 – 1.249 Euro
  • Note 20 Ultra – 1.449 Euro

Tamam, bu fiyatlar kesinlik kazanmış olan fiyatlar değil ama birkaç farklı kaynak bu fiyatlar üzerinde durmaya başladı. Galaxy Note 20 satış fiyatları gerçekten böyle olursa, bir önceki serinin çok üzerinde rakamlar istenmiş olacak. 1.249 Euro satış fiyatının ülkemiz karşılığını paylaşmıyorum. Vergileri de ekleyince matematiğim yetmedi. 🙂 Umut ediyorum Samsung, ilk seriden çok farklı bir fiyat sunmayarak tüm bu sızıntıları boşa çıkarır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler