Perşembe, Haziran 27, 2024

Samsung Galaxy Note 20 için Yeni Renk Seçeneği: Mistik Kırmızı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Koreli teknoloji devi Samsung  bugün, geride bıraktığımız Ağustos ayında gerçekleştirdiği Unpacked etkinliğinde tanıttığı yeni amiral gemileriden Galaxy Note20 ve Galaxy Z Flip modellerinin 30 Kasım tarihinden itibaren yeni renk seçenekleriyle satışa sunulacağını duyurdu. Galaxy Note 20 modeli yeni “Mystic Red” renk seçeneği modeliyle sunulurken, Galaxy Z Flip modeli ise yeni “Mystic White” renk seçeneği modeliyle sunulacak.

Güney Koreli şirketin geliştirdiği renk modeline baktığımız zaman aklımıza ilk olarak Cupertino merkezli teknoloji ve yazılım devi Apple'ın çoğu cihazında sunduğu Product Red renk seçeneği akıllara geliyor. Amerikan merkezli şirketin Product Red isimli renk seçeneği, o seçenekteki satışlardan gelen ücretlerin belirli bir kısmının bir kanser kuruluşuna bağışlanmasına vesile oluyor.

Samsung'un bu renk seçeneği ile birlikte elde edilen kazançların bir kısmının kar amacı gütmeyen kuruluşa ya da bir derneğe bağış yapılıp yapılmayacağı henüz belli değil. Şirket bu yeni renk seçenekleri  daha fazla renk seçeneği görmek isteyen kullanıcılar içinde çıkarmış olabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler