Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy A12 ve A02 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, önümüzdeki yıl satışa çıkacak ilk modelleri olacak büyük, Infinity-V ekranlara ve tıknaz 5.000 mAh pillere sahip iki giriş seviyesi akıllı telefon olan Galaxy A12 ve Galaxy A02’leri duyurdu.

Neredeyse her fiyat noktasında Android akıllı telefonlar sunma söz konusu olduğunda Samsung’u yenmek zor. Şirket, bu agresif pazarlama stratejisi nedeniyle sık sık kendi modellerini yamyam etme riskiyle karşı karşıyadır ve yaklaşan Galaxy A12 ve Galaxy A02’ler, özellikle büyük ekranları ve eşlik eden pilleri sayesinde orta seviye tekliflerinden bazı satışları yakalayabilir.

Üç farklı varyant

Ayrıca, 5G hızları / kapsama alanı veya 90Hz ekranın akışkanlığı ile henüz ikna olmayan bütçe alıcıları söz konusu olduğunda, yeni OnePlus Nord serisine parasının karşılığını verebilirler. Galaxy A12 ile 6,5 inç HD + TFT ekran ve üç RAM / Depolama yapılandırmasından birini seçme seçeneği elde edecekler: 3 GB / 32 GB, 4 GB / 64 GB ve 6 GB / 128 GB. Samsung, SoC satıcısını açıklamadı, ancak içindeki sekiz çekirdekli yonganın Mediatek’ten geldiği bildirildi.

2020 11 25 image 4 j
Samsung Galaxy A12 ve A02 Tanıtıldı! 2

Kamera ve girişler

Galaxy A12‘nin arka tarafında 48MP birincil lens, 5MP ultra geniş ve bir çift 2MP makro ve derinlik sensörüne sahip dörtlü kamera dizisi bulunurken, ön kısımda 8MP bir ünite bulunuyor. Biyometrik güvenlik, yan tarafa monte edilmiş bir parmak izi sensörüyle sağlanırken, alt kısımda 3,5 mm ses jakı ve telefonun oldukça büyük 5.000 mAh pili için 15W hızlı şarj sağlayan USB-C 2.0 bağlantısı bulunuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler