Perşembe, Nisan 18, 2024

Samsung Galaxy Note 20, Mistik Yeşili Rengi ile Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

5 Ağustos’ta Samsung beyciğim Unpacked isimli etkinliğinde yeni amiral gemisi Galaxy Note 20 serisini tanıtacak, bu etkinlikte aynı zamanda 5G desteğine sahip Galaxy Z Flip’in tanıtılmasını bekliyoruz.

Bu zamana kadar Galaxy Note 20 ailesi hakkında çok şey öğrendik ve lansman tarihine yaklaştıkça daha fazla şey öğrenmeye devam ediyoruz. Lansman gerçekleşmese de our gibi görünüyor 🙂

Ve bugün, Galaxy Note 20 ailesi hakkında yeni bir bilgi daha edindik, ünlü sızdırmacı Evan Blass ( @evleaks ) bizlere aktardığı bir bilgi sayesinde cihazın renk seçeneklerine göz atma fırsatı yakaladık.

Gelen istihbarata göre Galaxy Note 20 ailesinde Apple’ın iPhone 11 serisi ile hayatımıza giren Gece yeşiline benzer bir Mistik Yeşil renk seçeneği de olacak. GSMArena tarafından paylaşılan bir görselde ise Mistik Yeşil renginde ki Galaxy Note 20 görüntülendi.

Samsung Galaxy Note20 Mystic Green 1

Önceki sızıntılarda Galaxy Note 20 için düz bir ekran kullanılacağından söz edilmişti. Ayrıca Note 20’nin, Note 20 Ultra modeline göre Gorilla Glass 7 koruma teknolojisinden mahrum 60Hz yenileme hızına sahip bir ekran ile geleceğine ve metal çerçeveye sahip olunacağına değinilmişti.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler