Perşembe, Mart 28, 2024

Samsung Galaxy Note 20 Renkleri Neler Olacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un yaklaşmakta olan amiral gemisi seviyesinde akıllı telefonu ve Note 10 halefi Galaxy Note 20 ailesi, şirketin yılın ikinci çeyreğinde son amiral gemisi olacak. Samsung’un ürünü tanıtmasına yaklaşırken amiral gemisi ile ilgili tüm bilgiler sızdırılmaya devam ediyor bile.

Samsung Galaxy Note 20 hakkında bir çok bilgi internete sızdırıldı ve şirketin resmi tanıtımda bize sunacağı telefon hakkında az çok bir çıkarım yapabildiik Geliştirmeye yakın kaynaklara göre, Samsung Galaxy Note 20 üç farklı renk seçenekleri ile karşımıza gelecek.

Gri, Yeşil ve Bakır renkleri. Öte yandan Galaxy Note 20+ modeli yalnızca iki renk seçeneği ile mevcut olacak ve sadece Siyah ve Bakır renkleri ile karşımızda olacak.

samsung galaxy note 20 hakkinda cikan ilk teknik detay 1280x720 1
Samsung Galaxy Note 20 Renkleri Neler Olacak? 2

Galaxy Note 20 ailesinin ağabeyi olarak nitelendirebileceğimiz Galaxy Note 20 Plus modeli, beklendiği gibi Note 20’den biraz daha büyük ve Note 10 Plus’tan da daha büyük olacak.

İkisi arasında bulunan diğer bir fark ise ekran yenileme hızları oluyor. Note 20 Plus modeli 120Hz LTPO ekrana sahip olacak iken Note 20 modeli yalnızca 60Hz yenileme oranına sahip bir ekran ile gelecek.

Bununla birlikte cihazların kalınlığının aynı olması bekleniliyor. Hem Note 20 hem de Note 20 Plus modelinde, birçok kişinin öngördüğü ekran altı kamera sistemi için bir damla çentik beklentisi de var.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler