Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy Note 9 İçin Kamera Güncellemesi Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Piyasanın ileri gelen akıllı telefon üreticilerinden Samsung şirketinin son amiral gemisi modeli Samsung Galaxy Note 9 için kamera performansını iyileştiren bir güncelleme yayınlandı. İlk olarak Almanya topraklarında kullanıma sunulan güncelleme, zamanla diğer bölgeler için de yayınlanacak. Kamerası performansı son derece yüksek olan Samsung Galaxy Note 9’un performansı, gelen güncelleme ile daha fazla yükseliyor.

HDR ve Düşük Işık Çekimleri İyileştiriliyor

Güney Kore merkezli Samsung şirketinin son amiral gemisi modeli Galaxy Note 9, kullanıcıları memnun edecek gelişmelerle gündemde kalmaya devam ediyor.

Şirketin kamera performansına önem verdiğini, piyasaya sürdüğü modellerin çekim kalitesinden anlayabiliyoruz. Fakat teknoloji devi Samsung, çıkardığı akıllı telefon modelleri için sonradan yayınladığı güncellemeler ile kamera performanslarını daha üst seviyeye taşıyor.

 Samsung Galaxy Note 9 İçin Kamera Güncellemesi Geldi İÇERİK

Samsung’un kısa bir süre önce piyasaya sürdüğü Galaxy Note 9‘da çift lensli 12 MP kamera yer alıyordu. Mevcut kamerası ile de iyi işler çıkartabilen model, şirketin yayınladığı 300 MB boyutundaki güncelleme ile bu başarısını bir adım daha ileri taşıdı.

N960FXXU2ARI9 kodlu güncelleme ile şirket; Galaxy Note 9 kullanıcılarına, kullandıkları kamera donanımları ile daha fazla performans alabileceklerini vadediyor. 

Kamera performansına odaklanan yazılım güncellemesi; HDR destekli fotoğraflarda oluşan bazı hataları giderirken, düşük ışıkta çekilen fotoğrafların daha kaliteli gözükmesini sağlıyor.(Ya da şirketin iddiaları bu yönde.)

İlk olarak Almanya’daki Galaxy Note 9 kullanıcıları için yayınlanan yazılım güncellemesi, kısa süre sonra dünyanın diğer bölgelerinde de kullanıma sunulacak.

Diğer bölgeler için güncellemenin ne zaman geleceği tam olarak bilinmiyor fakat önümüzdeki haftalarda tüm kullanıcılara ulaştırılacağını tahmin etmekteyiz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler