Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung, Galaxy S ve Galaxy Note Serilerini Birleştirebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bilindiği üzere Samsung, Global olarak cep telefonu satışlarında birinci sırada yer alan bir cep telefonu üreticisi. Samsung bulunduğumuz yıl içerisinde ise büyük bir değişiklik yaparak çok beğenilen ‘Galaxy J’ serisinin üretimini durdurmaya karar vermişti.

Galaxy S9 with Android 9.0 Pie leak may hint at faster Samsung updates

Samsung yaptığı duyuruda ‘Giriş , Orta ve Orta Üst Segment’ cihazlarına ‘Galaxy A’ serisinde yer vereceğini açıklamıştı. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra ise yeni ‘Galaxy A’ serisi ürünleri ortaya çıkmıştı. Edindiğimiz bilgilere göre 2020’de Samsung, Galaxy S ve Galaxy Note serilerinde büyük bir değişikliğe hazırlanıyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, edindiğimiz bilgilere göre Premium segmentlerini sergilediği Galaxy S ve Galaxy Note serilerinde büyük bir değişikliğe giderek tek bir seri haline getirmeyi planlıyor. Bunun en büyük sebebi ise Note ve S serilerinin birbirlerine çok benzemesinden dolayı olduğu düşünülüyor.

Bilindiği üzere Samsung lansman ayı olarak Mart ve Ağustos aylarını kullanıyor. Galaxy S serisi Mart , Galaxy Note serisi ise Ağustos ayında karşımıza çıkıyordu. Samsung Ağustos ayındaki boşluğu Galaxy Fold ile kapatmayı planlıyor. Öyle ki Samsung , Galaxy Fold serisi ile 2020 yılının Ağustos ayında karşımıza çıkabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler