Perşembe, Mart 28, 2024

Google Pixel 4 için Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefon yarışında bir bir kozlar oynanmaya başladı. Samsung’un Note 10 akıllı telefonlarına cevap olarak iPhone 11 serisi tanıtıldı. Her ne kadar Android konusunda geleceği belli olmasa da bir başka rakip ise Huawei Mate 30 modeli olacak. Tüm bunlara karşın çok önemsenmiyormuş gibi gözükse de sessiz sedasız bir rakip daha geliyor. Google Pixel 4 akıllı telefonları da çok kısa sonra tanıtılacak.

Yeni seri akıllı telefonların ne zaman tanıtıma çıkacağı, bugüne kadar netlik kazanmamıştı. Telefonların en geç önümüzdeki ay tanıtılması bekleniyordu ancak kesin bir süre yoktu. Şimdi ise Google, YouTube kanalı üzerinden yeni bir etkinlik başlattı. Başlatılan etkinlikle beraber telefonların tanıtım tarihi ortaya çıkmış oldu.

Google Pixel 4 Ne Zaman Gelecek?

Firmanın resmi kanalı üzerinden “Made by Google 2019” başlığı altında bir sayaç sunduğu görülüyor. Sayaca baktığımız zaman, 15 Ekim 2019 tarihini gösteren bir geri sayımın çalıştığını görüyoruz. 15 Ekim tarihinde yapılması beklenen tanıtılma beraber yeni amiral gemisi akıllı telefon modelleri de ortaya çıkmış olacak.

Google Pixel 4

Bu noktada beklentiler 3 modelin tanıtılacağı yönünde. Ana modelin dışında 4 XL ve 4a modellerinin de tanıtılması bekleniyor. Tabii ki her ne kadar özellikler sızdırılmış olsa da henüz resmi olarak bu telefonların özelliklerinin neler olacağını bilemiyoruz.

Kaçırmayın: ASUS X570 Anakart Satın Alma Rehberi

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler