Cumartesi, Mayıs 4, 2024

Huawei’nin Yeni Amiral Gemisi Serisi Mate 30, Lansman Önce Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Üç farklı çentiğe sahip modeller geliyor; Huawei 19 Eylül’de, tam anlamıyla hiçbir Google hizmeti içermeyen yeni amiral gemisi Mate 30 Pro’yu tüketicilere tanıtacak fakat daha lansman başlamadan Evan Blass tarafından bir taıkım görseller sızdırıldı ve iddia edilen görsellerin yeni Mate 30, Mate 30 Pro ve Mate 30 Lite olduğunu ve yeni cihazlardan birisinin Porsche Design baskısı taşıdığını gösteriyor.

Kadronun üst bölümünde Mate 30 Pro yer alıyor. Görüntüler, telefonun üst kısmında geniş bir çentik ve Oppo Vivo’nun yeni Nex 3’te gördüğümüz “şelale ekranı” gibi telefonun sol ve sağ taraflarında eğrilen bir ekran ile donatılacağını gösteriyor.

EEj5jtwWwAETbOm

Kameralar?

Arka tarafta, tanıdık Leica markasını dairesel kamera kesiminde bulunan dört sensör ile birlikte görebilmek mümkün. Bir şifreli tweet, bunların bir çift 40 megapiksel sensör, bir 8 megapiksel sensör ve bir uçuş süresi sensörlerinden oluşacağı öne sürülüyor.

Bunlara ek olarak, ekranın sol üst köşesinde cihazın çift SIM destekli bir sürümü olacağını öne süren iki sinyal gücü göstergesi bulunuyor gibi görünüyor.

eEEkSw89XYAAvfVG

Pro modeli ile karşılaştırıldığında normal Mate 30, MS Power kullanıcısının spekülasyonları çok daha küçük bir ekran çentiğine sahip gibi görünüyor çünkü bu model yüz kilidini açmak için daha az sensöre sahip. Çift SIM desteği bu model için de geçerli gibi görünüyor.

Modem ve İşlemciler

Hem Mate 30 Pro hem de Mate 30, Huawei’nin yerleşik bir 990G modemini içeren bir varyantı olan yeni Kirin 5 yonga setini kullanması beklentiler arasında. 5G sinyal göstergesi, Mate 30’un görüntüsünde açıkça görülebilir ve bu telefonun 5G donanımlı bir modeli olabileceğini işaret ediyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler