Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy S10 Ailesinin Türkiye Fiyatı Ne Kadar ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, dün akşam San Francisco’da gerçekleştirdiği lansmanla Mobil Dünya Kongresi’nden kısa bir süre kala Galaxy S10 ailesini ve katlanabilir akıllı telefonu olan Galaxy Fold’u tanıttı. Gerçekleştirilen lansmanın ardından Samsung’un yeni ailesi S10, S10 Plus ve S10e modelinin Türkiye’de ne kadar fiyat etiketine sahip olacağı resmi web sitesi ile beraber belli oldu.

Samsung Galaxy S10 Türkiye Fiyatı

Samsung ailesinin 2019 yılının ilk amiral gemisi üyesi olan Galaxy S10’da 6.1 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. Ön tarafında bir adet gömülü 10MP çözünürlüğünde kamera bulunan akıllı telefon 3400mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. 

Prizma Siyah ve Prizma Beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile web sitesinde ön siparişe açılan telefonun 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonunun ülkemiz için tavsiye edilen satış fiyatı ise 6599TL olarak Samsung tarafından belirlenmiş.

s

Samsung Galaxy S10 Plus Türkiye Fiyatı

Ailenin en iyi modellerinden biri olan S10 Plus’ın teknik detaylarına bakıldığında ise 6.4 inç büyüklüğünde ekrana gömülü çift ön kamera kurulumuna ve üçlü arka kamera kurulumuna sahip olduğu görülüyor.

Gücünü Exynos 9820 yonga setinden alan akıllı telefon 4100mAh kapasiteli bir bataryaya ev sahipliği yapıyor.

Prizma Siyah, Prizma Beyaz ve Prizma Yeşil olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile beraber satışa sunulmuş olan telefonun 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonu için ülkemizdeki fiyatı 7,499 TL olarak belirlenmiş.

Samsung Galaxy S10e Türkiye Fiyatı

S10 ailesinin en uygun fiyat etiketine sahip olan model 5.8 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekrana sahip. S10 ve S10 Plus modelinde olan ekrandan parmak izi teknolojisini barındırmayan cihaz klasik parmak izi okuyucusu sensörünü üzerinde barındırıyor.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 12MP çözünürlüğünde f /1.5 diyafram açıklığına ve 16MP çözünürlüğünde ultra geniş fotoğraf çekebilen çift kamera kurulumuna sahip ve ön tarafında ise 10MP çözünürlüğünde f /1.9 diyafram aralığında selfie kamerası bulunuyor.

Akıllı telefonun 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonunun tavsiye edilen satış fiyatı Türkiye için 5,499 TL olarak belirlenmiş.

21 Şubat itibariyle ön siparişe açılacak telefonları satın alan kullanıcılara Samsung, dün etkinlik ile beraber tanıttığı 799 TL fiyat etiketine sahip kablosuz kulaklığı Galaxy Buds modelini hediye edecek.

 
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler