Perşembe, Mart 28, 2024

Samsung Galaxy S10 Familyası için Android 10 Beta Programını Başlattı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Members üzerinden ulaşılabilir durumda; Samsung, Galaxy S10 familyası için Android 10 Beta sürümünü yayınladı ve bu yılın başlarında piyasaya sürmüş olduğu One UI yazılımının yenilenmiş bir versiyonunu kullanıcılara ulaştırıyor.

Beta sürümünün başladığını duyuran bir basın bülteni içerisinde Samsung, Android’in yeni sürümünün yeniden tasarlanmış daha küçük bildirimler, geliştirilmiş Karanlık Modu ve Odak Modu gibi diğer Android 10 özelliklerini içerdiğini söylüyor.

Hangi ülkeler betayı alıyor?

Samsung’un basın açıklaması tam olarak hangi ülkelerin beta sürümünden faydalanacağını söylememekte ancak SamMobile bunun Güney Kore, Almanya ve Amerika Birleşik Devletleri bölgelerinde yayımlanması gerektiğini bildirdi.

Screenshot 2019 10 14 maxusuk webp WEBP resmi 1200 × 787 piksel Ölçeklendi 53

Samsung Members uygulamasına girerek beta hakkında paylaşılan bir bildirime erişiminizin olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Samsung, beta sürümünün Galaxy S10E, S10, S10 Plus ve S10 5G cihazları için geçerli olacağını belirtti.

One UI Beta main1FIN

Güney Koreli elektronik devi geleneksel olarak Android’in en son sürümünü cihazlarına getirmekte çok yavaş ilerliyor. Geçtiğimiz sene Kasım ayı ortasına kadar Android 9 betasını açmadı, ve yazılım ertesi yılın Ocak ayına kadar serbest bırakmadı. Bu bağlamda, Ekim ayı ortalarında bir sürüm Samsung için çok daha hızlı bir dönüş oldu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler