Cuma, Nisan 26, 2024

Huawei Mate 20 Pro için Android 10 Güncellemesi Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçen aylar da ABD tarafından Huawei’ye uygulanan ambargo sonrası Google, Huawei ile ticari ilişkilerini askıya aldığını açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından da Google, Huawei’nin yeni üreteceği ürünlerde Google servislerinin yer almayacağını açıklamıştı. 

pchocasi.mate 20 pro

Haberimizin konusu olan Huawei Mate 20 Pro bu ambargonun dışında kalan bir akıllı cep telefonu. Ambargo dışında kalan ürünlere desteğini sürdüren Google yeni çıkacak ürünlere desteğini sunmuyor.

İlk olarak Google Pixel serisi ile karşımıza çıkan Android 10, Huawei Mate 20 Pro için de indirilebilir durumda. Öyle ki güncelleme ilk olarak Hollanda’da dağıtıma başlandı. 4.42 GB boyutunda olan güncellemenin içeriğinde güvenlik yamaları, arayüzde karanlık mod, geçiş efektleri yer alıyor.

Güncelleme sonrası Reddit‘te yorumlarını paylaşan Mate 20 Pro kullanıcıları, cihazlarının hızlandığını ve güncellemeden memnun olduklarını belirttiler.İlk olarak Hollanda’da dağıtıma başlanan Android 10 güncellemesinin önümüzdeki günlerde diğer Avrupa ve Amerika ülkelerinde indirilebilir durumda olması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler