Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy S10 Lite duyuruldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun zamandır çıkması beklenen Samsung‘un bütçe dostu cihazı Galaxy S10 Lite sonunda resmi olarak tanıtıldı. Fiyatı göz önünde bulundurulduğu zaman fiyat/performans konusunda oldukça başarılı olan cihazın CES 2020’de yer alması da bekleniyor.

 

İlk olarak cihazın tasarımına baktığımızda bizleri arka tarafta kare içerisinde yer alan kameralar karşılıyor. Ön tarafta ise Galaxy Note 10 ailesinden alışkın olduğumuz ekranın ortasındaki delikli bir ön kamera yer alıyor. İşlemci olarak da Samsung Galaxy S10 Lite gücünü Snapdragon 855’den alıyor.

Bu güçlü işlemciye 6/8 GB Ram ve 128 GB depolama seçenekleri eşlik ediyor. Oldukça güçlü donanımlara sahip olan cihazın 2020’de kendinden fazlasıyla bahsettirmesi bekleniyor. 6.7 inç boyutunda Amoled bir ekrana sahip cihazda ekran içi parmak izi desteği bulunuyor.

bu

Cihazın kameralarına bakacak olursak bizi arka tarafta 3 adet kamera karşılıyor. Ana kamera 48 megapiksel çözünürlüğünde ve F2.0 diyafram açıklığına sahip. Ana kameraya bir adet ultra geniş açı kamerası ve makro kamera eşlik ediyor. Ön kamera ise 32 megapiksel çözünürlüğünde.

Cihazın pil kapasitesi de 4500 mAh boyutunda. Mobil oyuncular için Galaxy S10 Lite oldukça iyi bir cihaz olmuş diyebiliriz. 2020’nin ilk çeyreğinde satışa çıkması beklenen cihazın satış fiyatı da 559 euro olarak açıklandı. Cihazın Türkiye’de satışa çıkması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler