Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy S20 FE, Android Temmuz 2021 Güvenlik Yaması Almaya Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un, popüler ve uygun fiyatlı amiral gemisi telefonu Galaxy S20 FE için yeni bir ürün yazılımı güncellemesini geldi. Ürün yazılımı güncellemesi, G780FXXU4CUG1 sürüm numarasını taşıyor ve Android Temmuz 2021 güvenlik düzeltme ekini içerisinde barındırıyor.

Ancak güncelleme şu anlık Rusya’daki Galaxy S20 FE kullanıcıları için mevcut ancak önümüzdeki günlerde diğer bölgelerde ki kullanıcılar için kullanıma sunulmasını bekliyoruz. S20 FE’nin 5G varyantının henüz güncelleme almadığını da belirtmekte fayda var, ancak fakat yine 5G modeli içinde güncellemenin sunulması bekleniyor.

Temmuz güvenlik yaması Galaxy Note 10, Galaxy S20, Galaxy Z Flip gibi üst segment Galaxy akıllı telefonlar için zaten sunuldu ve şirket, güvenlik düzeltme ekini önümüzdeki günlerde daha fazla amiral gemisi Galaxy telefonlarının yanı sıra giriş seviyesi ve orta sınıf Galaxy telefonlarına da gönderecek.

Bu arada Galaxy S20 FE kullanıcıları, Ayarlar > Yazılım güncellemesi menüsüne giderek güncellemeyi manuel olarak kontrol edebilir eğer güncellemeyi görmüyorsanız, güncellemeyi almak için birkaç gün daha beklemelisiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler