Cuma, Nisan 19, 2024

OnePlus Nord 2 için Lansman Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus’ın Eylül ayında OnePlus Nord 2 akıllı telefonunu piyasaya süreceği yönünde spekülasyonlar hali hazırda vardı, ancak Shenzhen merkezli teknoloji firmasının aklında başka planlar var. OnePlus CEO’su Pete Lau, geçtiğimiz günlerde OnePlus Nord 2 için resmi lansman tarihi olarak 22 Temmuz’u işaret ederek doğruladı.

CEO, duyuruyu bir OnePlus forum gönderisinde gerçekleştirdi, ancak akıllı telefon hakkında herhangi bir ayrıntı açıklamadı. Neyse ki, önceki sızıntılar sayesinde akıllı telefonun temel özellikleri hakkında zaten bazı bilgileri biliyoruz.

OnePlus Nord 2 özellikleri neler olacak?

oneplus nord 2
OnePlus Nord 2 için Lansman Tarihi Belli Oldu! 2

OnePlus Nord 2, 8GB ve 12GB RAM seçenekleri ile birleştirilmiş MediaTek Dimensity 1200 AI yonga seti tarafından gücünü alacak. Dimensity 1200 AI yonga setinin normal Dimensity 1200’den farklı olduğunu belirtmekte fayda var çünkü diğer modele göre bundan bazı yapay zeka iyileştirmeleri ve özellikleri mevcut.

90 Hz ekran çözünürlüğüne sahip 6.43 inç FHD+ AMOLED ekrana sahip olacak. Akıllı telefon, 128 GB ve 256 GB olmak üzere iki farklı depolama seçenekleri ile birlikte sunulacak.

Kameradan bahsetmişken, Nord 2 arka tarafta üçlü kamera kurulumuna sahip olacak – 8MP ve 2MP sensörlerle birleştirilmiş birincil 50MP Sony IMX766 sensörü. Özçekim kamerası konusunda, 32MP ön kamera kullanacak. İlginçtir ki, OnePlus Nord 2, dört arka kamerası olan selefinin aksine, üç arka kamera içeriyor.

Önceki sızıntılar, OnePlus Nord 2’nin 30W veya 65W şarj hızına sahip 4.500 mAh batarya ile geleceğini ve muhtemelen kutudan Android 11 işletim sistemi ile birlikte geleceğini gösteriyordu. Cihaz tanıtıldığında yalnızca Avrupa ve Hindistan’da satışa sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler