Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy S20 FE için Güncelleme Vakti: Android Nisan 2021 Güvenlik Yaması ve Daha Fazlası

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy S20 FE 5G‘nin Snapdragon 865 işlemciye sahip versiyonu Android Nisan 2021 güvenlik güncellemesini alıyor. Diğer kardeşi Galaxy S20 FE LTE modeli ise, güncellemeyi birkaç gün önce almıştı. Ancak, güncelleme yalnızca Orta Doğu bölgesinde kullanılabilir gibi görünüyor. Ancak güncellemenin yakın zamanda dünyanın diğer bölgelerinde de kullanıma sunulmasını bekliyoruz.

Güncelleme, G781BXXU2CUD1 donanım yazılımı sürüm numarasını taşıyor ve kullanıcı tarafına yansıyacak yeni özellikler içermiyor; bu yalnızca bir donanım yazılımı güncellemesi. Ancak hayal kırıklığı yaratan şey, güncelleme Nisan güvenlik güncellemesinden başka hiçbir değişiklik içermiyor.

samsung galaxy s20 fe 640x640 1
Samsung Galaxy S20 FE için Güncelleme Vakti: Android Nisan 2021 Güvenlik Yaması ve Daha Fazlası 2

Nisan 2021 güvenlik güncellemesi, Galaxy Note 20, Note 10, S20, S10, S71 dahil olmak üzere birçok Samsung Galaxy telefonu için zaten mevcut. Güncellemenin önümüzdeki günlerde diğer Galaxy telefonları için de kullanıma sunulmasını bekliyoruz. Orta Doğu bölgesindeki Galaxy S20 FE 5G kullanıcıları, Ayarlar > Yazılım güncelleme seçeneğine giderek güncellemeyi manuel olarak kontrol edebilir. Güncellemeyi görmezseniz, almak için birkaç gün daha beklemelisiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler