Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung S21 FE Render Görüntüleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amiral gemisi akıllı telefonlara olan ilgi ve alaka her ne kadar çok olsa dahi, konu fiyat kısmına geldiği zaman herkes bu durumu karşılayamayabiliyor. Bu konuda ise Güney Kore merkezli teknoloji devi S20 FE ile bir ilke imza atarak daha ucuz fiyat skalasında amiral gemisi düzeyinde akıllı telefon piyasaya sürdü.

Bu durum ise, bu yıl tanıtılan ve tasarım başta olmak üzere bir çok konuda değişiklik yaşanan Galaxy S21 ailesi için bir Samsung Galaxy S21 FE‘nin merakla beklenmesine yol açtı ve bugün Steve Hemmerstoffer, telefonun ilk görüntülerini yayınladı.

Cihaz elbette Samsung Galaxy S21 modeline tasarım açısından çok fazla benziyor olacak ve görüntüleri elde ettiğimiz kaynağa göre Galaxy S21 FE modeli aşağıdaki özelliklere sahip olacak:

  • Muhtemelen buzlu “Glastik” arka panel
  • Parlak metal çerçeve
  • Boyut olarak 155,7 x 74,5 ve kalınlık olarak 7,9 mm (arka kamera çıkıntısı ile 9,3 mm)
  • Yaklaşık 6,4 inç düz ekran
  • Tek delikli özçekim kamerası
  • Üçlü lense sahip kamera kurulumu + Flaş

Bazı değişiklikler, entegre edilmiş ve doğrudan arka panelden çıkan kamera çıkıntısının etrafında belirgindir. Samsung Galaxy S21 FE ayrıca Galaxy S21’den daha büyük: 4 mm daha uzun, 3,3 mm daha geniş ancak daha büyük bir ekranı barındırmak için aynı kalınlığa sahip.

Cihazın 700 dolar aralığında perakende satış yapması bekleniyor, ancak fiyatlandırma ve kullanılabilirlik henüz sızdırılmadı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler