Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy S21 Ekranları Canlı Canlı Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Daha önce ünlü haberci Ice Universe’den, Samsung Galaxy S21 ve S21+’ın düz bir ekran paneli kullanacağını, en pahalı olan Galaxy S21 Ultra ise kavisli bir ekran paneline sahip olacağını duymuştuk. Tahmin eden kişi ayrıca her taraftaki çerçevelerin boyutunun aynı olacağını söylüyor. Başka bir haberci @SamsungRydah, S21 Ultra’daki kamera kesiminin geçmiş nesillerden daha küçük olacağını iddia ediyor. Ayrıca S21 Ultra’nın ekran boyutunun 6,7 inç olmasını bekliyor. Ne yazık ki, ekranın ekran çözünürlüğünü hâlâ bilmiyoruz.

Şimdi en düşük model S21 ve S21 + için bir ekran koruyucu sızdırıldı (yine Ice Universe aracılığıyla) bu söylentiyi doğruluyor gibi görünüyor.

samsung galaxy s21 screen protector 1
Samsung Galaxy S21 Ekranları Canlı Canlı Sızdırıldı! 2

Ekran koruyucular hem düz ekranlar içindir hem de simetrik çerçevelere ve küçük delikli öne bakan kamera bağlantı noktalarına sahip gibi görünür. Önceki söylentilere göre S21 serisi, Snapdragon 875 ile güçlendirilecek ve 25W hızlı şarj desteği olacak.

S21’in arkasında üç kamera olacak ve Gri, Pembe, Mor, Gümüş, Beyaz renklerde satışa sunulacak. Galaxy S21 Ultra ise dört kamera lensine sahip olacak. Hem s21 hem de s21 Ultra’da bir adet özçekim kamerası olacak, bu da bir delikli kamera kesimi olacak Samsung’un amiral gemisi akıllı telefon serisini herkesin beklediğinden bir ay önce Galaxy S21’i piyasaya sürmesi bekleniyor – şirket şu anda Ocak ayı çıkış tarihini bekliyor. Düz ekranın Samsung Galaxy S21 serisine geri dönüşü biraz tartışmalı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler