Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy S21 FE için Lansman Tarihi Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geride bıraktığımız haftalarda, Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung’un hem Galaxy S22 serisinin hem de Galaxy S21 FE’nin lansmanını ertelediğini bildirdiğimiz bir haber yayınlamıştık. Raporda ayrıca Galaxy S21 FE’nin resmi lansmanının Ocak ayında gerçekleşeceği belirtildi. Bugün ortaya çıkan bir başka sızıntı, Galaxy S21 FE için net lansman tarihi hakkında bize daha fazla netlik sağlıyor.

Bilgi sahibi Jon Prosser‘a göre Güney Koreli şirket, Galaxy S21 FE lansmanını 11 Ocak 2022 olarak erteledi fakat Prosser şirketin lansmanı neden ertelediğine dair net bir bilgi paylaşmadı ve Samsung’un bir lansman yapıp yapmayacağı hakkında bir şey söylemedi. Bütçe dostu akıllı telefon ya özel bir lansman etkinliğinde tanıtılacak ya da sessiz sedasız bültenler aracılığıyla duyurulacak.

Önceki söylentilere inanacak olursak, devam eden küresel çip sıkıntısı ve tedarik zinciri kısıtlamaları, resmi lansman tarihinin Ocak ayına ertelenmesinin nedenlerinden başlıcaları. Söylentiye göre Samsung, S21’in uygun fiyatlı varyantını bir basın açıklaması yoluyla yayınlayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler