Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy S21 Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

2020 yılının sona ermesine çok az kaldı ve 2020’nin geri kalan günlerinde büyük bir teknoloji duyurusu yapılmıyor ve büyük ihtimalle de yapılmayacak. Ancak hepimizin bildiği gibi 2021 yılında, büyük olasılıkla tek amiral gemisi olma ihtimali olan Samsung Galaxy S21 serisi de dahil olmak üzere birçok heyecan verici yeni ürün tanıtılacak.

Güney Koreli teknoloji devinden Ocak ayında Galaxy S serisi için yeni bir amiral gemisi tanıtmasını büyük bir olasılık ile bekliyoruz lakin cihaz tanıtılsa bile Şubat ayına kadar kimse ürünleri satın alamayacak.

Tam satış Şubat’ta başlayacak, peki ön satışlar ne zaman?

Sızdırmacı Mauri QHD’ye göre Galaxy S21 serisi Ocak ayında şirket tarafından düzenlenilecek bir lansman ile tanıtılacak, ancak Şubat ayında piyasaya sürülecek, yani insanlar yaklaşmakta olan Samsung amiral gemisini bir ay sonra satın alabilecek. Yine de Samsung’un S21 için ön siparişleri ne zaman almaya başlayacağını hâlâ bilmiyoruz.

S-Pen desteği var ama kutuda S-Pen yok!

Tahmin eden kişi ayrıca önemli bir bilgi daha paylaştı. Galaxy S20 serisinde olduğu gibi Samsung, S Pen’i Galaxy S21 ile birlikte kutu içerisinde göndermeyecek. S Pen’i ayrı olarak satın alabilecek ve not almak istiyorsanız S21 ile birlikte kullanabileceksiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler