Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy S21 Serisi Hakkında Yeni Detaylar Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Koreli teknoloji devi Samsung‘un, gelecek yılın başlarında yaklaşmakta olan amiral gemisi akıllı telefonlarını tanıtması bekleniliyor. Bu da lansman tarihinden hala birkaç ay uzakta olduğumuz anlamına geliyor, ancak hemen hemen her popüler markalı amiral gemisi akıllı telefonda olduğu gibi Galaxy S21 serisi hakkında lansmandan önce internete bazı bilgiler sızdırılmaya başladı.

Almanya merkezli internet sitesi GalaxyClub tarafından paylaşılan bir yazıda yaklaşmakta olan Galaxy S21 ve S21 Plus model akıllı telefonunun teknik özellikleri hakkında yeni ayrıntılar gün yüzüne çıktı.

EB-BG996ABY model numarasına sahip bir batarya tespit edildi ve Almanya merkezli internet sitesine göre Samsung’un listelediği batarya, SM-6996 model numaralı Samsung Galaxy S21 Plus‘ ait.

Galaxy S20
Samsung Galaxy S21 Serisi Hakkında Yeni Detaylar Sızdırıldı 2

Galaxy S20 Plus’dan daha güçlü bir pil

Liste ayrıca S21 Plus’ta daha yüksek pil kapasitesine yer verileceği bildiriliyor. Galaxy S21 Plus’ın bataryası 4.660mAh nominal kapasiteye sahip ve S20 Plus modelinde yer alan nominal kapasite ile gerçek kapasite arasındaki 130mAh’lik fark göz önüne alındığı zaman Galaxy S21 Plus’ın gerçek pil kapasitesinin 4.800mAh olmasını bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler