Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Galaxy S21 Ultra Tasarımı Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün erken saatlerde Güney Koreli teknoloji devinin yeni serisi, Samsung Galaxy S21‘in tasarım renderlarını yayınlamıştık ve şimdi bu tasarımları bizlere sızdıran Onleaks, serinin en büyük abisi Samsung Galaxy S21 Ultra‘nın tasarımını da ortaya çıkarmaya başladı.

Cihaz, Samsung Galaxy S21 ile benzer bir tasarıma sahip, ancak bazı önemli farklılıklara sahip. Onleaks, ekranın 6,7 ile 6,9 inç arasında olduğunu ve hafif kavisli “daha kaliteli görünmesini sağladığını” bildirdi. Ayrıca, ortalanmış bir delikli özçekim kamerası, plastik bir arka kısım ve S21’dekinden çok daha büyük olan kamera grubu için yeni bir ayırt edici tasarıma sahiptir.

download 1 scaled 1
Samsung Galaxy S21 Ultra Tasarımı Sızdırıldı! 2

Onleak’ın sızdırılan ölçümlerine göre cihaz (kabaca) 165,1 x 75,6 x 8,9 mm (kamera çıkıntısı dahil 10,8 mm) olacaktır. Samsung Galaxy S21 modelinin aksine, daha fazla yakınlaştırma seçeneği için 4 lens olacağı bildiriliyor. Onleaks, ekranın bir S-Pen’i desteklemeyeceğine dair bir garanti olmasa da, bir S-Pen için silo olmadığını da belirtiyor. Onleaks, telefonun beklenenden daha erken, hatta muhtemelen Ocak 2021 kadar erken başlayabileceğini bildirdi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler