Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Samsung Galaxy S23 FE Fiyatı Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un devam ettirip ettirmeyeceğinin netlik kazanmadığı FE serisi için yeni iddialar var. Son iddialara bakacak olursak Samsung, seriye yeni bir model daha eklemek için çalışıyor. Samsung Galaxy S23 FE adıyla karşımıza çıkacak olan yeni model için fiyat bilgileri de sızmaya başlamış durumda.

Serinin genel anlamda fiyat performans özelinde bir seri olduğunu düşünecek olursak, sızdırılan fiyatların da önemi yüksek.

Samsung Galaxy S23 FE Fiyat Aralığı Nasıl Olacak?

Son sızıntılara göre yeni akıllı telefonun fiyatı 600 dolar seviyelerinde olacak. Eğer sızıntı doğru çıkacak olursa Samsung’un bu kez isteneni vereceğini söyleyebiliriz. Zira bir önceki model Galaxy S21 FE serisinde fiyat 700 dolar olarak açıklanmıştı.

Aslında bakarsanız telefonun özelliklerinin iyi olmasına karşın bu fiyatı biraz yüksek bulmuştuk. Zira amiral gemisi Samsung Galaxy S22 modeli için de 800 dolarlık bir fiyat etiketi vardı. Arada bir uçurum olmaması, FE modeli için satışları da etkileyen bir durum olarak karşımıza çıkmıştı.

Samsung Galaxy S23 FE

Böyle düşündüğümüz zaman daha iyi özelliklere sahip Samsung Galaxy S23 FE modelinde daha uygun bir fiyatın sunulması, doğrudan satışları da etkileyecektir diyebiliriz. Telefonun ne zaman tanıtılacağı konusunda ise net bir bilgi yok. Exynos 2200 işlemci modeliyle beraber karşımıza çıkacak seri için tanıtım tarihinin de yakın zamanda netlik kazanmasını bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler