Cuma, Eylül 6, 2024

Redmi Note 10S Sahipleri için MIUI 14 Müjdesi

Paylaş

Xiaomi’nin Redmi serisi için güncellemelere hız kazandırdığını biliyoruz. Yakın zaman önce 9T için yeni güncelleme ortaya çıkmıştı. Şimdi de Redmi Note 10S modeli için MIUI 14 güncellemesinin geleceği ortaya çıktı.

Yine Xiaomiui kaynağından gelen bilgilere göre telefon son arayüzü alacak. Üstelik bu kez güncellemenin dağıtımında Türkiye’nin ön planda olduğunu göreceğiz. Yani ülkemizdeki cihazlar güncellemeyi daha erken alacak.

Redmi Note 10S için MIUI 14 Geliyor

Xiaomiui tarafından verilen bilgilere göre güncelleme Android 12 tabanında karşımıza çıkacak. Bazı orta segment modellerde güncellemenin Android 12 tabanında sunulması da alışılmış bir durum olmaya başladı.

BENZER:  Honor 90 Smart Tanıtıldı, İşte Özellikleri ve Fiyatı

Redmi 9T güncellemesi için de aynı durumdan söz etmiştik. Redmi Note 10S güncellemenin arkasından V14.0.1.0.TKLTRXM sürüm numarasına da yükseltilmiş olacak. Güncellemenin ilk olarak Mi Pilot uygulamasında bulunan kullanıcılar için dağıtıma açılması söz konusu olacak.

Redmi Note 10S

Sonrasında ise tüm kullanıcılar için güncellemenin dağıtımının başlaması bekleniyor. Güncellemenin dağıtımı için net tarih verilmese de bu ayın ortalarına doğru sunulacağı iddiası var.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

10 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler