Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Samsung Galaxy S23 FE için Kamera Detayları Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy S23 FE, çıkar mı çıkmaz mı tartışmaları son bulmaya başladı. Zira FE serisini devam ettirecek olan akıllı telefonla ilgili çok sayıda rapor ve sızıntı ortaya çıktı.

Artık telefonun çıkıp çıkmayacağı konusu değil de yeni FE serisinin özelliklerinin neler olacağı konusu gündemde. Bu noktada söz konusu akıllı telefon için bilgiler de gelmeye devam ediyor. En son kamera teknolojisi için yeni bazı bilgiler sızdırıldı.

Samsung Galaxy S23 FE Nasıl Özelliklere Sahip Olacak?

Söz konusu seride yer alacağı söylenen ana kamera 50 MP değerinde OIS destekli bir kamera olacak. Ana kameraya eşlik edecek bir de telefoto kamerası göreceğiz. Bu kamerada ise 3x optik zoom özelliği olacak ve kamera 8 MP değerinde karşımıza çıkacak.

Tabii ki telefon için sadece kamera özellikleri ortaya çıkmış değil. Bunun yanında diğer teknik özellikler konusunda da bilgiler var. Daha önce sızan bilgilere göre telefon Exynos 2200 işlemcisinden güç alacak. 6 ve 8 GB LPDDR5 RAM kullanacak olan model 128 GB depolama alanı ve 256 GB depolama alanı seçenekleriyle gelecek.

Samsung Galaxy S23 FE

Telefonun ekran kısmına geçtiğimizde ise 6.4 inçlik AMOLED bir ekranın karşımıza çıktığını göreceğiz. 120 Hz yenileme hızı sunan ekran, muhtemelen yine AMOLED panel olarak gelecek.

Tüm bu özelliklerle beraber Samsung Galaxy S23 FE modelinin çok yakında satışa çıkması bekleniyor. Telefon tanıtıldığı zaman daha fazla bilgiye de erişmiş olacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler