Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Galaxy S24 Serisi Benzersiz Bir Kasayla Gelebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kısa süre sonra yeni iPhone serisi ile tanışacağız. Akıllı telefon dünyasında da haliyle gündem iPhone serisi. Diğer taraftan serinin rakiplerinden biri olan Galaxy S ailesi için de hazırlıklar hızla devam ediyor. Samsung’un bu alanda bir sonraki hamlesi olacak Galaxy S24 serisi için detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Hem temel model için hem de Plus modeli olarak geleceği söylenen biraz daha iddialı olan model için ortaya çıkan bilgiler var.

Galaxy S24 Nasıl Özelliklere Sahip Olacak?

Yeni seri hakkında bilgileri veren yine Ice Universe kaynağı oldu. Daha önce serinin farklı modelleri için önemli bilgileri de sunan kaynak, bu sefer sunulacak akıllı telefonun tasarım anlamında da daha başarılı olacağını belirtiyor.

Zira yeni modelde tamamen titanyum bir kasa kullanılacağı konusunda bilgiler paylaşıldı. Kasa hem daha dayanıklı hem de daha ince olarak karşımıza çıkacak. Tamamen titanyum kasanın kullanıcı tarafında değerlendirmesinin nasıl olacağını da artık yeni modeller çıktığı zaman konuşacağız.

Galaxy S24

Bunun dışında hem Galaxy S24 modeli hem de Galaxy S24+ modeli için pil kapasitelerine ilişkin de bilgiler var. Buna göre temel modelde 4900 mAh değerinde bir pil yer alırken, Plus modelinde ise 5000 mAh değerinde bir pil karşımıza çıkıyor olacak.

Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden güç alacağı ve 1.55mm gibi çok ince ekran çerçevelerine sahip olacağı da belirtilen Galaxy S24 serisinin, iPhone 15 ailesine rakip olacağını söyleyebiliriz. Tabii ki burada kamera özellikleri de önemli. Telefonun nasıl bir kamera sunacağı konusunda da bilgileri görmek gerekiyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler