Pazar, Mayıs 19, 2024

Samsung Galaxy S23 Fiyatları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Galaxy S23 serisi, iPhone serisinin ana rakibi olarak piyasadaki yerini alacak. Şubat ayında yapılacak olan etkinlikle beraber tanıtılması beklenen seriye ilişkin bilgiler de gelmeye devam etmekte. Kamera özellikleri, ekran boyutu derken bu kez Galaxy S23 fiyatları sızdırıldı.

Elbette yine resmi bir bilgi yok ama sızıntılar, birbirlerini doğrular nitelikte gelmeye başladı. Haliyle sızan fiyatlar da önem kazandı diyebiliriz. Peki seride nasıl bir fiyatlandırma göreceğiz?

Galaxy S23 Fiyatları Nasıl Olacak?

Bir kere yeni akıllı telefonun serisinin 3 modelden oluşmasını bekliyoruz. Bunu belirterek başlayalım. Standart S23 modeli, biraz daha geniş ekranlı S23 Plus ve en iddialı model Galaxy S23 Ultra.

Kaçırmayın: Galaxy A04e Satışa Çıktı

Bu 3 model içerisinde de fiyatlar büyük ölçüde değişecek. Son sızıntıya göre fiyatlar aşağıdaki gibi olacak.

Galaxy S23 fiyatları

  • S23 Standart modeli: 799 dolar
  • S23 Plus modeli: 899 dolar
  • S23 Ultra modeli: 1199 dolar

Fiyatlandırma ne kadar doğru ya da ne kadar yanlış bilemiyoruz. Fakat şu var ki gerçekten bu sızıntılarda yer alan fiyatlar sunulacak olursa, bu durumda Samsung rekabetçi bir fiyat anlayışı kullanacak gibi duruyor.

iPhone serisine karşı bir üstünlük sağlar mı derseniz onu telefonlar tanıtıldığı zaman yorumlamak gerekiyor. Ne kadar iddialı özelliklerin sunulacağı önemli.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler