Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Samsung Galaxy S23 Kamera Sorunuyla Gündemde

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli Samsung Galaxy S23, kullanıcılardan bir hayli ilgi görmeyi başardı. Söz konusu amiral gemisi akıllı telefon modeli için satışların da bir hayli yüksek seyrettiği düşünülüyor. Fakat her şey bu kadar iyi gitmiyor. Yeni amiral gemisinin temel modeli için bir süredir belli başlı sorun iddiaları gündeme gelmeye başladı. Özellikle kamera konusunda yaşandığı belirtilen sıkıntı, Samsung kullanıcıları arasında gündem oldu diyebiliriz.

Amiral gemisi modelde yaşanan kamera sorunu için beklenen açıklamaların geldiğini de belirtelim ve detaylara geçelim.

Samsung Galaxy S23 Kamera Sorunu için Çalışmalar Başladı

Söz konusu sorunda, telefon sahipleri kamera uygulamasını açıp, yakınlaştırma özelliğini kullandıkları zaman kamera uygulaması bir anda çöküyor. 30x kadar yakınlaştırma yapıldığı zaman bu sorunun yaşandığı da yine kullanıcıların yorumlarında yer alan iddialar arasında.

Yaşanan soruna ilişkin ardı ardına mesajlar ve paylaşımlar gelince, Samsung da harekete geçmiş gözüküyor.

Samsung Galaxy S23

Yapılan açıklamada sorunun, kameralar arasında hızlı geçiş yapılması sırasında yaşanan senkron bozulması sorunu olduğu belirtildi. Bu sorunu çözecek olan güncellemenin ise hazırlandığı ve testlerinin devam ettiği de yine açıklamada yer alan bilgiler arasında.

Samsung Galaxy S23

Nisan ayında gelecek olan güncelleme sonrasında kamera sorununun giderilmesi sağlanacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler