Cuma, Mayıs 3, 2024

Samsung Galaxy S24 FE Geliyor! İlk Bilgiler Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un amiral gemilerine bir alternatif olarak gösterdiği daha uygun fiyatlı FE serisi için güncellemeler çok yakın. Seriye yeni eklenecek olan yeni telefon S24 FE olacak. Tasarımsal olarak da markanın yeni nesil tasarım dilini yansıtacak olan modelin teknik özellikleri için ise biraz daha bekleyeceğiz gibi duruyor. Zira son sızıntılar da teknik özellikler üzerine çok fazla bir bilgi yok.

Samsung Galaxy S24 FE için İlk Kanıt

Yeni sızıntıda markanın R12 kod adında bir cihaz üzerinde çalıştığı gözüküyor. Bu cihazın kod adı olarak belirtilmiş. “R12” kod adı bize doğrudan Samsung Galaxy S24 FE modelini işaret ediyor zira daha önceki modellerde de benzer bir durum söz konusu olmuştu.

FE serisinin “Rxx” şeklinde kodlanarak sunulduğunu gördük. S20 FE modelinde kod adı R8, S23 FE modelinde ise kod adı R11 olarak karşımıza çıktı.

Samsung Galaxy S24 FE

Haliyle bu sızıntı S24 FE için ilk doğrulama olarak değerlendirilmiş oldu. Daha önce gelen sızıntılardan da dediğimiz gibi tasarımsal olarak çok büyük bir değişiklik beklemiyoruz.

Fakat teknik özellikler kısmına geldiğimiz zaman, şimdilik her şey sürpriz olarak yerini koruyor gibi gözüküyor. Muhtemelen yakında telefonun teknik özelliklerine ilişkin de çok daha fazla bilgi karşımıza çıkacak. Yeni sızıntıları bekleyip göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler