Pazar, Haziran 23, 2024

Samsung Galaxy S24 FE için Teknik Özellikler Sızdı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amiral gemisi bir akıllı telefon olmasa bile, fiyat performans dengesi düşünüldüğü zaman amiral gemisi akıllı telefonlara rakip olabilecek FE serisi yoluna devam ediyor. Bir sonraki akıllı telefon modeli Samsung Galaxy S24 FE olarak gelecek. Peki yeni FE serisinde nasıl teknik özellikler olacak? İşte onun cevabı için de artık söyleyebileceğimiz şeyler var. Zira yeni serinin performans testleri olduğu iddia edilen testlere ilişkin görseller sızdırıldı.

Samsung Galaxy S24 FE Nasıl Bir Akıllı Telefon Gelecek?

Yeni akıllı telefonda yer alacak olan işlemci Exynos 2400 modeli olacak. 8 çekirdekli işlemci maksimum frekansta 3.2 GHz saat değerini gören bir işlemci ve genel anlamda oyun ya da günlük işler için iyi performans verebilecek bir işlemci.

Bunun yanında RAM kısmında ise yeni seride 12 GB RAM kullanılacağını görüyoruz. Söz konusu FE serisi olunca, bu RAM kapasitesi de epey iddialı bir kapasite olarak karşımıza çıkıyor.

Samsung Galaxy S24 FE

Bu RAM ve işlemciyle beraber akıllı telefonun tek çekirdek puanı 2047 olarak belirlenmiş. Çoklu çekirdek puanı kısmında ise 6289 skoru elde edilmiş. Bu da demek oluyor ki Samsung Galaxy S24 modellerine yakın bir performans gösterilecek.

Telefon hakkında söyleyebileceğimiz son detay ise daha önce sızan bir rapordan. Performans testleri sızıntısından hemen önce gelen yeni rapor sızıntısına göre söz konusu akıllı telefonda 50 MP değerinde ISOCELL GN3 serisi sensör yer alacak.

Henüz fiyat ve çıkış tarihi gibi konuların belli olmadığı akıllı telefonun tanıtım tarihinin de yakın zamanda açıklanmasını bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler