Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy S9 Ailesi Android 10 Sürümünü Almaya Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

2018 amiral gemileri için Android’in üçüncü büyük sürümü artık kullanılabilir durumda

SamMobile tarafından paylaşılan rapora göre, Mart 2018’de piyasaya sürüldükten neredeyse iki yıl sonra, Galaxy S9 ve S9 Plus kardeşler, Android 10’a güncellenmeye başlıyor ve güncelleme, Almanya’daki kullanıcılara ile Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Xfinity Mobile müşterilerine açık durumda. İlerleyen zamanlarda tüm dünyada açılacak.

S9 kardeşler ilk olarak Android Oreo sürümü ile piyasaya sürülmüştü ve bu da iki telefon için üçüncü büyük Android sürümünü almış oldu (Daha önce 2018’in sonlarında ve 2019’un başlarında Android Pie sürümüne güncellendiler.)

Önceki Pie güncellemesinde olduğu gibi, Samsung da Android 10 güncellemesini uluslararası ve Xfinity Mobile müşterilerine sunmaya başladı. Android güncellemelerinin ABD’deki birden çok operatördeki karmaşıklığı sayesinde, cihazınıza ulaşması günler hatta haftalar sürebilir.

Samsung, geçen yılki Galaxy S10, S10 Plus, S10E, Note 10 ve Note 10 Plus telefonlarının yanı sıra 2018’in Galaxy Note 9’u için Android 10 güncellemelerini piyasaya sürdü. Samsung, Nisan ayında bir Android 10 güncellemesi yayınlamayı planlıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler