Perşembe, Mart 28, 2024

Samsung Galaxy Tab S7 ve S7 Plus Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hepimiz heyecan ile Samsung’un yeni Note ailesini ve Galaxy Z Fold 2’yi yakından takip ettik ama hiç birimiz, Samsung’un 5 Ağustos’ta gerçekleştireceği Unpacked etkinliğinde iki yeni Android tablet duyuracağını sormadı.

Ancak şirket tablet tarafında da yeni ürünler ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. WinFuture tarafından paylaşılan görsellerde Samsung Galaxy Tab S7 ve Samsung Galaxy Tab S7 Plus’ı görüyoruz.

Heyecan ile 5 Ağustos’ta tanıtılmasını beklediğimiz Galaxy Tab S7 modelinin 11 inçlik bir ekrana ve abisi Galaxy Tab S7 Plus‘ın ise 12.4 inçlik ekrana sahip olması bekleniliyor.

İki farklı model, iki farklı parmak izi okuyucu

Galaxy Tab S7 modelinde 120 Hz’lik TFT ekran ve yan tarafa entegre edilmiş bir parmak izi okuyucu yer alırken, Tab S7 Plus modelinde ekran içinden parmak izi sensörü yer alacak. Ayrıca Tab S7 Plus modelinde 120 Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekran yer alacak.

Tab S7 & Yeni S-Pen

Galaxy Tab S7 ve S7 Plus modelleri, kağıt benzeri bir his sunabilmek için 9 ms gecikme süresine sahip geliştirilmiş S-Pen ile birlikte gelecek. Ayrıca Samsung Galaxy Note 20 gibi havadan hareket algılayabilme ile birlikte gelecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler