Salı, Nisan 23, 2024

Samsung Galaxy Xcover Pro 2 Görselleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji üreticilerinden Samsung’un Xcover isimli düşmelere dayanıklı akıllı telefon serisi bu yıl yeni bir model ile yenileniyor olacak. Yeni model Galaxy Xcover Pro 2 olarak isimlendiriliyor olacak ve akıllı telefona ait bazı bilgiler bu yılın başında zaten sızdırılmıştı.

Şimdi ise akıllı telefona ait görseller internete sızdırıldı. Onleaks (Evan Blass) ve zoutons_uae işbirliği ile ortaya çıkan render görüntülerinde akıllı telefonun tasarımını öğrenmiş olduk.

samsung galaxy xcover pro2 p2
Samsung Galaxy Xcover Pro 2 Görselleri Sızdırıldı! 3

Görüntülerle birlikte yayımlanan rapora göre akıllı telefon 6.56 inç boyurunda ekran ile birlikte gelecek ve ön tarafta Su Damlası çentik olarakta bilinen Infinity-V ekran tasarımına sahip olacak. Yan çerçeveye yerleştirilmiş parmak izi sensörünün yanı sıra alt çerçevede 3,5mm’lik bir jak girişinin olacağı da bildiriliyor.

Samsung Galaxy Xcover Pro 2, 169,5 x 81,1 x 10,1 mm boyutlarında olacak ve 5G bağlantı desteği sayesinde ilk 5G destekli Xcover akıllı telefon ünvanına sahip olacak. Önceki sızıntılara göre akıllı telefon gücünü Qualcomm’un Snapdragon 778G yonga setinden alacak.

samsung galaxy xcover pro2 p3
Samsung Galaxy Xcover Pro 2 Görselleri Sızdırıldı! 4

Fakat bugün görüntülerin çıktığı raporda akıllı telefon Qualcomm yonga seti yerine Exynos 1280 yonga setini kullanacağı söyleniyor ve büyük ihtimalle pazar farkına göre yonga seti değişiklik gösteriyor olacak. Yazılım tarafında Android 12 işletim sistemiyle gelmesi beklenen akıllı telefonun bu yaz itibariyle satışa sunulması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler