Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy Z Flip 2 Lansmanı Gecikecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birkaç gün önce, Samsung’un orijinal sürümünün piyasaya sürülmesinden dokuz ay sonra Galaxy Z Flip 2‘yi piyasaya sürmeye hazır olduğunu bildirmiştik. Ekran analisti Ross Young, lansmanın İlkbaharda olacağını iddia etmişti, ancak Samsung lansman tarihinde bazı değişiklikler yapmış gibi görünüyor.

Çünkü Young lansman tarihinin yaza doğru ertelendiğini bazı kaynaklardan öğrenmiş. Yine, Samsung Galaxy Z Flip’in lansman tarihiyle ilgili resmi bir açıklama yapmadığı için bu resmi değil, bu nedenle lansman başka bir gecikmeyle karşılaşırsa şaşırmayın.

Söylentilere göre Galaxy Z Flip 2, 1.1 inçlik küçük bir dış ekrana sahip olan birinci nesil Z Flip’den daha büyük bir dış ekrana sahip olacak. Samsung’un Z Flip 2’de yeni bir Ultra İnce Cam (UTG) ekran kullandığı söyleniyor, ancak yeni UTG ekranıyla ilgili ayrıntıları henüz bilmiyoruz.

Özellikleri ne olacak?

Galaxy Z Flip 2, 120Hz’lik bir ekran ekleyerek yüksek yenileme oranına da katılabilir ve bununla birlikte, sızıntıya göre tam olarak Samsung’un yapacağı daha büyük bir pil sunma ihtiyacı doğar. Z Flip, 3300mAh pil içerir. Ne yazık ki, Galaxy Z Flip 2 hakkında bildiğimiz tek şey bu, ancak lansman tarihine yaklaştıkça, Samsung’un yaklaşan kapaklı katlanabilir telefonu hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağız

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler