Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy Z Flip 3 ile İlgili Yeni Videolar Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Uzun zamandır Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un, muhtemel Ağustos ayında gerçekleştireceği Unpacked etkinliğinde tanıtmasını beklediğimiz Galaxy Z Flip 3 yeni nesil dikey katlanabilen akıllı telefonu hakkında bir çok bilgi, bir çok fotoğraf internete sızıyordu ve sürekli yeni ayrıntılar ortaya çıkıyordu. Bugün ise güvenilir haberci Evan Blass aracılığıyla tam bir üç boyutlu kendi etrafında dönen telefon videosunu görmeyi başardık.

https://twitter.com/evleaks/status/1410331316416036866

Samsung Galaxy Z Flip 3 akıllı telefonu, Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un bu yıl Unpacked etkinliği içerisinde piyasaya sürmesini beklediğimiz heyecan verici akıllı telefon modellerinden yalnızca bir tanesi. Sızdırılan pazarlama fotoğrafları, Galaxy Z Flip 3 için iki tonlu bir renk tasarımı gösteriyor. Ayrıca tasarım dilinde değişikliğe giden kapaklı katlanabilir akıllı telefon birden fazla renk seçenekleri ile satışa sunulacak: Koyu Yeşil, Açık Mor, Bej, Gri, Siyah, Pembe, Koyu Mavi ve Beyaz.

https://twitter.com/evleaks/status/1410331337467305984?ref_src=twsrc%5Etfw

Sızdırılan pazarlama fotoğraflarına baktığımız zaman kapakta yer alan dış ekran, birinci nesil Galaxy Z Flip modelinden daha da büyük bir boyuta sahip.

Samsung Galaxy Z Flip 3’ün Olası Teknik Özellikleri

samsung galaxy Z flip 3 2
Samsung Galaxy Z Flip 3 ile İlgili Yeni Videolar Sızdırıldı! 2

Yeni nesil Samsung Galaxy Z Flip’in Qualcomm’un Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacağı söyleniyor ve ekran tarafında ise 120 Hz ekran yenileme hızına sahip 6,7 inç ekrana sahip olması ve dış kapakta 1,9 inç harici ekrana sahip olması yine beklentiler arasında. Ayrıca cihazın ana ekranında bir ekran altı özçekim kamerası yer alması bekleniliyor.

Diğer söylentiler arasında akıllı telefonun 15W şarj desteğine sahip 3.300mAh kapasitesine sahip pil, arka tarafta çift kamera kurulumu, standart olarak ise 8GB RAM ve 128GB depolama alanı yapılandırması ve USB-C bağlantı noktası desteği de yer alıyor.

Galaxy Z Flip 3 modelinin öncekinden önemli ölçüde daha ucuz olacağı bildiriliyor. Kapaklı katlanabilir akıllı telefonun Amerika Birleşik Devletleri’nde 959 ile 1.099 dolar arasında fiyatlandırılması bekleniyor. Karşılaştırma yapacak olursak, birinci nesil Z Flip 1.380 dolara satılıyordu.

Bu arada Güney Koreli şirket Samsung’un, 28 Ağustos’ta Galaxy Z Flip 3’ü tanıtmasını bekliyoruz, yani lansmana yaklaşık iki ay kaldı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler