Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Samsung Galaxy Z Flip 3’ün lansman tarihine yaklaştıkça, cihazlar hakkında daha fazla bilgi internete sızmaya devam ediyor. Bugün Koreli internet sitesi ETNews, iki cihazın ayrıntılı ekran boyutlarını yayınladı ve yaklaşan iPhone ile karşılaştırdı.

Samsung Galaxy Z Fold 3 modelinin 6.23 inç boyutunda dış ve 7.55 inç iç ekrana sahip olması bekleniyor. Bu, yuvarlatılmış köşeleri hesaba katarak 6,2 inç harici ve 7,5-7,6 inç dahili ekrana sahip olan Fold 2 ile hemen hemen aşağı yukarı aynı ekran boyutlarına sahip olacaklar.

Cihazlar güçlerini Qualcomm’un Snapdragon 888 yonga setinden alacaklar ve Samsung Galaxy Z Fold 3, 12 GB RAM ve 256/512 GB depolama alanı kapasitesine sahip olacaklar, 4.380 mAh batarya ve 25 W hızlı şarj desteği de cihazlarda bulunacak. Ayrıca bir ekran içi parmak izi okuyucusuna ve ekran altı ön kameraya sahip olacağı da iddia ediliyor.

Ancak sızan render görüntüleri, çok belirgin bir Ekran Altı Kamera yerine normal bir delikli kamera gösteriyor. Cihazın Samsung Galaxy Z Fold 2’den biraz daha hafif olması ve ayrıca önemli ölçüde daha ucuz olması bekleniyor. Samsung’un S-Pen kalemini destekleyecek, ancak Samsung Galaxy S21 gibi, kalemin cihazda özel bir silosu olmayacak.

samsung galaxy z fold 3 render
Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 2

Samsung Galaxy Z Flip 3, 120 Hz ekran yenileme hızını destekleyen UTG ekrana sahip olacak ve Apple’ın yeni nesil iMac modelinde ve AirPods Pro Max ürünlerinde görmeye alışkın olduğumuz iki renk tonlu tasarıma sahip olacaklar. Ekran boyularına dönecek olursak kapakta ki ekran 1,9 inç ve ana ekran 6,7 inç büyüklüğünde olacak. Ana iç ekran, Z Flip 5G ile aynı boyutta olacak, ancak harici ekran, eski modele göre 1,1 inçlik önemli ölçüde daha büyük olacak.

Cihazların 3 Ağustos 2021 tarihi civarında piyasaya çıkması bekleniyor ve seri üretimleri lansman öncesi çoktan başlandı bile.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler