Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy Z Flip 3 ve Galaxy Z Fold 3 Lansman Tarihi Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

2021 yılının sonbaharda Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un katlanabilen yeni nesil akıllı telefonu Galaxy Z Fold 3 modelini veya dikey olarak katlanıp açılabilen Galaxy Z Flip 3 modelini bir Unpacked etkinliği sayesinde görmeyi umut ediyoruz ve artık Unpacked 2021 etkinliğinin ne zaman yapılacağını biliyoruz.

Güvenilir sızıntı yapan Max Weinbach, yalnızca Samsung’un yaklaşmakta olan amiral gemileri için geçerli olabilecek esrarengiz bir lansmanı twitter hesabı üzerinden tweetledi.

Yeni Unpacked etkinliği 3 Ağustos 2021’de!

Tweet, Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Samsung Galaxy Z Fold 3’ün 3 Ağustos’ta Samsung Galaxy Watch 4 ve Samsung Galaxy Watch Active 4 ile birlikte duyurulacağını ima ediyor lakin yine de bu bilgi resmi bir bilgi değil dostlar. Cihazların tanıtıldıktan birkaç hafta sonra, muhtemelen 27 Ağustos tarihinde satışa çıkarılması bekleniyor.

Samsung’un amiral gemisi telefonları elbette zaten kapsamlı bir şekilde sızdırıldı.

Samsung Z Fold 3, 2,260 x 816 çözünürlübde 120 Hz ekran yenileme hızı sunan bir ekrana sahip olacak. DisplaySearch’ün baş analisti Ross Young, Z Fold 3 modelinin polarizer olmadan bile Z Fold 2’den daha kalın olacağını paylaşmıştı. Bunun nedeni, S Pen desteği için dahil edilen sayısallaştırıcıdan kaynaklanıyor. Polarizer olmadığı için ekranın daha düşük güçle biraz daha parlak olacağını da belirtti. Ayrıca bir ekran altı kamera teknolojisine sahip olacağı sa bildiriliyor. Cihazın lansman sırasında Fold 2’den biraz daha ucuz olması yine beklentiler arasında.

Samsung Galaxy Z Flip 3’ün daha büyük bir kapak ekran ile birlikte 120 Hz tazeleme hızına sahip olması ve Snapdragon 888 işlemciden güç alması bekleniyor. Ayrıca lansmanda yeni modelin bir önceki modelden biraz daha ucuz bir fiyat etiketinde tanıtılması da yine beklentiler arasında.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler