Cumartesi, Nisan 27, 2024

Moto G Stylus 5G Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google’a ait teknoloji şirketlerinden Motorola, Moto G Stylus akıllı telefonu modelinin yenilenmiş versiyonu Moto G Stylus 5G‘yi tanıttı. 6GHz altı 5G bağlantısı ve daha büyük bir 5.000 mAh batarya ile yeni Snapdragon 480 5G yonga setinden güç alma dışında, 4G sürümüne büyük ölçüde benzer bir donanım sunar. 399 Dolarlık fiyat etiketiyle, bütçe dostu akıllı telefon listesinin en üstünde yer ediniyor ve 14 Haziran itibariyle satışa sunulacak.

4G benzeri gibi, Moto G Stylus 5G modeli yerleşik bir ekran kalemi sayesinde notlarınız ve karalamalarınız için hazır olan 6,8 inç büyüklüğünde 1080p ekrana sahiptir. 4 GB RAM, 128 GB depolama alanı sunuyor ve kutudan çıkar çıkmaz Android 11 işletim sistemi ile birlikte geliyor. 3,5 mm kulaklık jakı bulunuyor ve kutu içeriğinden bir şarj adaptörü de çıkıyor. Stylus 5G, bir önceki 4G versiyonundan biraz daha büyük ve ağır, ancak çok fazla değil – yaklaşık dört gram daha ağır ve 0,3 mm daha kalın.

Moto G Stylus 5G, 48 megapiksel f/1,7 diyaframına sahip standart geniş açılı, 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 5 megapiksel makro artı 2 megapiksel derinlik sensörü ile Moto 4G G Stylus modeline oldukça çok benzeyen bir arka üçlü kamera kümesine sahip. Ön tarafta ise 16 megapiksellik bir özçekim kamerası sunuyor.

G Stylus 5G, bütçe pazarındaki en agresif fiyatlı 5G telefon değil. OnePlus, yaklaşmakta olan N200 5G’nin 250 dolardan daha ucuza satılacağını ve Samsung’un Galaxy A32 5G modelinin şu anda 279 dolara satıldığını söylüyor. Stylus 5G’nin 400 $ fiyatının çok altında daha uygun fiyatlı 5G cihazlar için tasarlandığından, burada kullanılan Snapdragon 480 5G yonga setini görmek de şaşırtıcı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler