Perşembe, Nisan 18, 2024

Samsung Galaxy Z Flip 3’ün Avrupa Fiyatları İnternete Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un, Unpacked 2021 etkinliği bu ay 11 Ağustos’ta gerçekleşecek ve etkinliğe tam 10 gün kala şirketin katlanabilir akıllı telefon ailesinden Samsung Galaxy Z Flip 3’ün Avrupa bölgesi için fiyatlandırmaları internete sızdırıldı. Evet klasik olarak her lansman öncesine ramak kala sızıntılar gelmeye devam ediyor ve bugün Galaxy Z Fold 3’ten sonra dikey olarak katlanabilen akıllı telefon modelinin de fiyatları sızdırıldı.

Samsung Galaxy Z Flip 3’ün bir önceki model ile benzer özelliklere, bir diğer modele kıyasla daha büyük bir harici ekrana, küçük çerçeveli iki tonlu bir tasarıma ve 6.7x inç, 120Hz ekran yenileme hızına sahip, UTG dahili ekrana sahip olması bekleniyor. Ayrıca şirket Galaxy Z Flip 3 için birbirinden farklı kılıflarda piyasaya.

Cihazın yeni kılıfları ile ilgili görseller geçtiğimiz haftalarda sızdırıldı. Burada ki makale üzerinden göz atabilirsiniz.

samsung galaxy z flip 3 ve z fold 3 su geçirmezlik
Samsung Galaxy Z Flip 3'ün Avrupa Fiyatları İnternete Sızdırıldı! 2

8 GB RAM (Bellek) ve 128GB depolama alanına sahip olan Galaxy Z Flip 3 varyantı 1029 Euro’ya satılacakken, 8GB RAM ve 256GB Depolama alanı olan varyantı 1109 Euro’ya satışa çıkacak.

  • Samsung Galaxy Z Flip 3 (8GB RAM/128GB Depolama) – 1029 Euro
  • Samsung Galaxy Z Flip 3 (8GB RAM/265GB Depolama) – 1109 Euro

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler