Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 3’ün Avrupa Fiyatları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un, Unpacked 2021 etkinliği bu ay 11 Ağustos’ta gerçekleşecek ve etkinliğe tam 10 gün kala Samsung Galaxy Z Fold 3 katlanabilir yeni nesil akıllı telefonun Avrupa bölgesi için fiyatlandırmaları internete sızdırıldı. Evet klasik olarak her lansman öncesine ramak kala sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Gücünü Qualcomm Snapdragon 888 yonga setinden alan yeni nesil katlanabilir akıllı telefon Samsung Galaxy Z Fold 3, 12GB RAM ve 256/512 GB depolama alanı, 4.380mAh batarya ve 25W hızlı şarj desteğine sahip olarak gelecek. Ayrıca bir ekran içi parmak izi okuyucusuna ve ekran altı ön kameraya sahip olacağı bildiriliyor. Cihazın Samsung Galaxy Z Fold 2’den biraz daha hafif olması bekleniyor ek olarak yine bir önceki modelden daha ucuza satılacağı da önceden belirtilmişti

Samsung’un özel bir kılıfla cihazın dışına yerleştirilebilen yeni S-Pen’ini destekleyecek. Konuyla ilgili ayrıntılı habere buradan ulaşabilirsiniz.

  • Samsung Galaxy Z Fold 3 (256 GB) – 2009 Euro
  • Samsung Galaxy Z Fold 3 (512 GB) – 2099 Euro

Snoopytech tarafından sızdırılan bilgilere göre Samsung Galaxy Z Fold 3 modeli 2000 Euro bandında satışa çıkacak. Ayrıca yeni nesil katlanabilen akıllı telefon modeli geliştirilmiş menteşe sistemi ile geliyorken şirketin yeni nesil S-Pen aksesuarını destekleyecek bunlara ek olarak şirket akıllı telefon için S-Pen özel kılıfta satışa sunacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler