Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Onayladı: Galaxy Z Fold 3, S-Pen Desteği ile Gelecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Önceki sızıntılarda Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un yeni nesil katlanabilen akıllı telefonu Galaxy Z Fold 3 modelinin, şirketin yeni nesil S-Pen kalemini destekleyeceğinden oldukça emindik ancak şimdi, bir blog yazısında, Samsung Electronics Mobil İletişim İşi Başkanı TM Roh bunu resmi olarak doğruladı.

Blog yazısında şunları yazdı:

Yeni zirveler belirlemeye ve daha da fazla insan için yepyeni bir heyecan verici deneyimler dünyasının kapılarını açmaya geldik. Bir sonraki Galaxy Z ailemizi tanıtırken ve özellikle katlanabilir telefonlar için tasarlanmış ilk S Pen de dahil olmak üzere bazı katlanabilir sürprizleri paylaşırken bize katılacağınızı umuyorum.

TM Roh

Ayrıca TM Roh, Samsung’un bu sene içerisinde yeni bir Galaxy Note serisi çıkarmayacağını doğruladı ve şunları ekledi:

Bu sefer yeni bir Galaxy Note modelini piyasaya sürmek yerine, sevilen Note özelliklerini daha fazla Samsung Galaxy cihazına getiriyor olacağız.

Samsung Galaxy Z Fold 3 modeli, ilk kez şirketin S-Pen aksesuarını destekleyecek bir katlanabilen akıllı telefon modeli olacak. Her ne kadar cihazın üzerinde kalemi muhafaza etmek için bir alan bulunmayacak olsa da şirket bu telefon ile S-Pen kullanmak isteyen tüketiciler için özel bir kılıf piyasaya süreceğini açıkladı. Böylelikle S-Pen’inizi kılıf içerisinde özel mıknatıslar ile taşıyabileceksiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler