Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy Z Flip 3’ün Net Görüntüleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung’un, 11 Ağustos tarihinde gerçekleştireceği ve yeni teknolojilerini tanıtacağı Unpacked 2021 etkinliğine yaklaşık iki hafta kaldı ve tahmin etmeniz hiç zor olmayacak ki cihaz hakkındaki tam sızıntılar internete düşmeye başladı.

Samsung, resmi olmayan bu sızıntıları kaldırmakla uğraşıyor ancak WinFuture ekibinin Samsung Galaxy Z Flip 3’ün yeni ve yüksek çözünürlüğe sahip pazarlama görüntülerini yayınlamasını engelleyemedi.

Samsung Galaxy Z Flip 3 katlanabilir akıllı telefon modeli şirketin bu yıl piyasaya süreceği heyecan verici akıllı telefonlardan bir tanesi. Lansman tarihine yaklaştıkça yeni nesil katlanabilen akıllı telefon hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkmaya devam ediyor. Bugün sızan görüntülerde Galaxy Z Flip 3’ü çoğu detayı ile çok net görebiliyoruz.

Dikey Katlanabilen Akıllı Telefon modelinin yeni versiyonu birden fazla renk seçeneği ile birlikte satışa sunulacak: Koyu Yeşil, Açık Mor, Bej, Gri, Siyah, Pembe, Koyu Mavi ve Beyaz. Sızdırılan pazarlama fotoğraflarına göre kapaktaki dış ekran, birinci nesil Galaxy Z Flip 3’teki ekrandan biraz daha büyük.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler