Çarşamba, Nisan 17, 2024

Samsung Galaxy Z Flip 5G İlk Önce Çin’de Satışa Çıkacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung beyciğim 5 Ağustos’ta Unpacked etkinliğini gerçekleştirecek ve bu etkinlik sayesinde şirketin merakla beklenilen amiral gemisi Galaxy Note 20 ailesine ve şirketin dikey katlanır telefonu Galaxy Z Flip’in 5G varyantına göz atmış olacağız.

Şirket Weibo üzerinde yer alan hesabından, Galaxy Z Flip 5G’nin ilk olarak 22 Temmuz tarihinde Çin’de piyasaya sürüleceğini açıklamıştı, böylelikle Samsung’un yaklaşmakta olan kapaklı katlanabilir akıllı telefonu ile ilgili ayrıntıları öğrenebilmemiz için 5 Ağustos’a kadar beklememiz gerekmeyecekti.

Weibo’da paylaşılan gönderide ayrıca Galaxy Z Flip 5G‘nin yeni renk seçenekleri ile geleceği de söyleniliyor.

Bununla birlikte Samsung Galaxy Z Flip 5G’nin küresel lansmanı Unpacked 5 Ağustos’ta gerçekleşecek, eğer Çin’de yaşamıyorsanız Samsung’un yaklaşan yeni dikey katlanabilir akıllı telefonunu 5 Ağustos sonrasında satın alabileceksiniz.

Elimizdeki bilgilerin haricinde 22 Temmuz sonrasında muhtemelen Çin‘li kaynaklar ürünü elde ederek en hızlı incelemeyi ve fotoğrafları basına aktaracaktır.

Samsung Galaxy Z Flip 5G, 2500mAh ve 704mAh çift bataryaya sahip olacak ve 15W’a kadar hızlı şarj etme desteğine sahip olacak. 2.636 x 1.080 piksel çözünürlüğe sahip 6.7 inçlik katlanabilir AMOLED panele sahip olacak. Kapaklı katlanabilir akıllı telefon ayrıca 300 x 112 piksel çözünürlüğe sahip ikincil 1.05 inç AMOLED panel ile gelecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler