Perşembe, Nisan 18, 2024

Samsung Galaxy Z Flip4, 70’den Fazla Renk Seçeneğiyle Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

10 Ağustos Samsung etkinliğinde boy gösterecek olan Samsung Galaxy Z Flip4 için detaylar sızmaya devam ediyor. Bazı sızıntılar ise modelin daha çıkmadan eleştiri almasına neden oluyor.

Özellikle tasarım konusunda yapılan sızıntılarda, önemli bir tasarım değişikliğinin görülmemesi, serinin şimdiden eleştirilmesine neden oldu. Her ne kadar tasarımda büyük farklılıklar beklemiyor olsak da Samsung bu eleştirileri renk seçenekleriyle bastıracak gibi.

Zira son sızıntılara göre telefonda sayamayacağımız kadar çok renk seçeneği karşımıza çıkacak.

Samsung Galaxy Z Flip4, 71 Farklı Renk ile Gelecek

Yeni bilgilere göre telefonda 71 farklı renk seçeneği göreceğiz. Peki bu nasıl olacak? Cevap basit. Renk kombinasyonları sayesinde.

Telefonda çerçeve kısmında ve kasanın belli bölümlerinde farklı renk kombinasyonları görebileceğiz.

Mesela çerçeve kısmında altın rengi, arka kapağın ikinci ekran bölümünde siyah, alt bölümünde ise mavi seçenek gibi.

Samsung Galaxy Z Flip4

Bu tür renk kombinasyonları sayesinde 71 farklı renk seçeneğini görmek mümkün olacak. Tasarım konusunda Samsung Galaxy Z Flip4 modeline yeni bir hava katılacağı kesin.

Fakat sadece renk konusunda yapılan bu değişiklik tasarım eleştirilerini bastırmaya yetecek mi işte onu telefon tanıtıldığı zaman göreceğiz. Şimdilik beklentimiz genel tasarımda çok büyük farkların olmayacağı yönünde.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler